Nabór na stanowisko – ślusarz taboru szynowego (Bytom)

Spółka Tramwaje Śląskie S.A.

zatrudni pracownika na stanowisko:

ŚLUSARZ TABORU SZYNOWEGO

(miejsce pracy:  Bytom)

Wymagania:

  • wykształcenie minimum zawodowe kierunkowe,
  • umiejętność posługiwania się przyrządami pomiarowymi,
  • doświadczenie zawodowe (praca w zawodzie ślusarza),
  • mile widziane uprawnienia spawalnicze gazowe i elektryczne,

OFERUJEMY:

  • stabilne warunki zatrudnienia na podstawie umowy o pracę na pełny etat w firmie z ponad 100 letnią tradycją,
  • wynagrodzenie oparte o wynagrodzenie zasadnicze plus premie,
  • nagrody: uznaniowe, okolicznościowe, jubileuszowe,
  • benefity: 
    • pakiet socjalny (wczasy pod gruszą, dofinansowanie wypoczynku dla dzieci i młodzieży, paczki dla dzieci),
    • bezpłatne przejazdy komunikacją miejską organizowaną przez ZTM,
    • dofinansowanie składki na grupowe ubezpieczenie zdrowotne Opieka Medyczna.

Wymagane dokumenty:

  • CV oraz list motywacyjny,
  • kserokopie dokumentów potwierdzających wykształcenie, przebieg pracy oraz wymagane uprawnienia.

Dokumenty należy przesyłać na adres: rekrutacja@tram-silesia.pl w terminie do dnia 30.11.2021 r.

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Administratorem danych osobowych zbieranych w celu prowadzenia niniejszego procesu rekrutacyjnego będzie spółka Tramwaje Śląskie S.A z siedzibą w Chorzowie. Dane przetwarzane będą w oparciu o art. 6 ust. 1 lit. b RODO (Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych z dnia 27 kwietnia 2016 roku). Z Inspektorem Ochrony Danych skontaktować można się pod adresem email: iod24@agileo.it.  Zebrane w ramach procesu rekrutacyjnego dane osobowe będą przetwarzane przez okres do 3 miesięcy od wyboru kandydata. Mają Państwo prawo wglądu w swoje dane osobowe oraz prawo ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania poprzez wysłanie stosownej prośby na adres: kadry@tram-silesia.pl oraz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.

 

 
Eko = logicznie
Podróż bez spalin!
ekologia na szynach
 
Polityka cookies